SÄLEN 2010

Jag kan ju börja med att säga GAH! Fan så kul vi hade jag och mitt underbara gäng. Tror nog aldrig jag skrattat och haft så galet kul någonsin? Iallafall:

När vi först kom fram till stugan så började vi såklart att korka upp och redan första kvällen blev helt fucked up in a good way. Alla blev ytterst wasted och galna som vanligt! Vissa dansade halvnakna efter bastun osv till dunkandes musik och bara nu måste jag slänga in sälen-låten (haha!):Sen kom den stora dagen då vi drog ut på HC (nattklubben) och det var sjukt mycket folk och kostade 200 spänn att gå in men så sjukt värt det! Så grymt mycket folk därinne och det kanske för Amanda Jenssen spelade live därinne också, grym var hon och jäklar vilket drag asså!

(Daniel och Amanda går förbi en bardisk där man kan dansa på)
Daniel: DÄR SKA VI STÅ!! *pekar*
Amanda går fram till bartendern: Hur får man dansa där?
Bartendern: ... aja går runt!

Sista dagen tog vi det lungt med ett glas vin typ och bara kollade på filmer som hyrdes och myste i stugan tillsammans med gänget. Fast jag och Natalie bjöd ju på underhållningen under fredagen om man säger så.. HAHA OMG! Ska inte säga något mer..
Vi åkte hem och gav varandra en stor gruppkram vid ett stopp på vägen! Sälen var vackrast och vi hade det bäst, nu kör vi samma visa på påsklovet? Sweet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0